Nico Lontras a demonstrat cum poți pregăti perfect niște macaron după
rețete originale, dar și o paella cu fructe de mare, precum și o românească
friptură de porc, dar după o rețetă îngrijită și, de asemenea, ajustată cu
mirodenii care îi înnobilează gustul.
De lângă feluritele bucate care au ieșit din mâinile de aur ale maestrului
Nico Lontras nu au lipsit, așa, ca la Festivalul Vinului, licorile cele mai
potrivite, prezentate în stilul său caracteristic de celălalt maestru, Sergiu
Nedelea. Cu acest excelent somelier face oricând să bei un pahar de vin, pentru
că poți afla povești la care nici nu gândești. Vorba unui celebru cântec din
folclorul nostru de aur: „Bun e vinul și gustos, dacă-l bei cu om frumos”.
Frumos la suflet și la chip!
Din gustoasele bucate s-au înfruptat, la final, toți cei care au avut
norocul să se afle prin preajma bucătăriei festivalului.
Duminică, 13 august, în ultima zi a festivalului de la Selgros Bacău
vizitatorii vor putea dialoga și cu deja cunoscutul sportiv de elită Ionuț
Iftimoaie, care vrea să demonstreze ce calități și ce farmec poate avea un
dialog al pasiunilor de orice fel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu