Fonduri europeneBeneficiarii de fonduri europene pot testa Aplicația MySMIS 2014 

Aplicația MySMIS 2014 (modulul ”Depunerea cererii de finanțare”) poate fi testată public, pentru familiarizarea cu modalitatea de lucru, până pe 18 martie – ne informează Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Aplicația facilitează schimbul electronic de informații între beneficiari și autoritățile cu atribuții în gestionarea fondurilor europene structurale și de investiții.

Aplicația poate fi accesată prin intermediul link-ului https://2014.mysmis.ro și de pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene (MFE), www.fonduri-ue.ro, secțiunea MySMIS 2014. În aceeași secțiune de pe site-ul MFE sunt publicate și documente-suport relevante pentru cei care vor să testeze aplicația sau care vor depune ulterior cereri de finanțare - manuale, tutoriale, întrebări frecvente.
Pentru accesul în aplicație este necesar un browser actualizat, iar pentru vizualizarea și semnarea electronică a documentelor pdf trebuie să fie instalat utilitarul Adobe Reader versiunea minimă 11.0.14 sau Adobe Reader DC versiunea minimă 15 (2015).
Pentru testarea aplicației, orice persoană juridică poate fi înregistrată în sistem doar de reprezentantul legal sau de un împuternicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronică a documentelor. O persoană juridică va putea înscrie mai mulți utilizatori pentru completarea informațiilor din cererea de finanțare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu