marți, 29 noiembrie 2016

Ambasadorul Iranului ia pulsul mediului de afaceri băcăuan


Excelența Sa Hamid Moayyer

Ambasadorul Republicii Islamice Iran în România, Excelența Sa Hamid Moayyer, a confirmat pentru 5 decembrie vizita sa în Bacău, la invitația Camerei de Comerț și Industrie (CCI). „Agenda vizitei – ne-a informat președintele CCI, Doru Simovici - cuprinde întâlniri cu autoritățile publice și cu reprezentanții firmelor din județ interesate de pătrunderea pe piața Republicii Islamice Iran prin identificarea de noi parteneri de afaceri. Avem convingerea că această vizită poate contribui la dezvoltarea relațiilor de colaborare atât dintre autoritățile și instituțiile din Bacău cu Ambasada Republicii Islamice Iran, precum și a relațiilor de afaceri dintre întreprinzătorii băcăuani și cei iranieni”.
Agenda cuprinde întâlniri, la sediul Camerei de Comerț, cu autoritățile locale în intervalul orar 10,00 – 12,00 și, de la ora 13,00, întâlniri cu firmele băcăuane interesate de colaborare cu parteneri iranieni, între care Rafo Onești. Se va discuta – spun organizatorii reuniunilor - despre posibile colaborări instituționale, despre condițiile de dezvoltare a afacerilor și oportunitățile existente în județul Bacău și despre dezvoltarea relațiilor în domeniile educație, sănătate, cultură, sport.
La întâlnire sunt invitați Ioan Ghica, prefectul Județului Bacău, Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean, Cosmin Necula, primarul Municipiului Bacău, Neculai Gnatiuc, primarul Municipiului Onești, Ștefan Șilochi, primarul orașului Târgu Ocna, Carol Schnakovszky, rectorul Universității Vasile Alecsandri”, din Bacău, Neculai Lupu, rectorul Universității „George Bacoviași prof. dr. Ghiorghi Iorga, traducator de lucrări din literatura persană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu