luni, 25 octombrie 2010

Prima conferinta a Patronatului Societatilor din Constructii are loc in Bacau

Patronatul Societatilor de Constructii (PSC), membru al UGIR, organizeaza marti, 26 octombrie, la Hotelul President, din Bacau, coferinta pentru prezentarea Programului de promovare a constructorilor 2010 - 2012, a participarii constructorilor romani in proiecte de investitii si a unui proiect de modificare a OUG 69/2010 privind reabilitarea termica a cladirilor. Prezentarile vor fi facute de Cristian Erbasu, presedintele PSC, Tiberiu Andrioaiei - vicepresedinte, de alti membri ai patronatului si parteneri in proiectul de organizare a acestui gen de conferinte. De asemenea, prin sistemul de teleconferinta sint asteptati, cu opinii, Cristian Ilie, director al Directiei Afaceri Europene din Ministerul Economiei si Comertului, Costin Lianu - Directia Monitorizare din Ministerul Economiei si Comertului, Razvan Murgeanu si Eugen Curteanu, secretari de stat in Ministerul Dezvoltarii, un reprezentant al Ministeriul Mediului si Mihai Mereuta, presedinte al Ligii Habitat.
PSC organizeaza, in octombrie si noiembrie, un program de conferinte locale pentru identificarea de solutii pentru revigorarea industriei constructiilor, afectata de criza economica si pentru prezentarea proiectului de lege propus de patronat pentru imbunatatirea OUG 69/2010, cu referire la programul de reabilitare termica nationala, program care - spun organizatorii - in actuala forma legislativa nu este functional, negarantind calitatea executiei.
La evenimentul din Bacau, primul din seria anuntata, care este programat de la ora 9,30, sint asteptati constructori, autoritati locale, arhitecti si membri ai comunitatii de afaceri. Acesta va fi precedat de o conferinta de presa, la care va participa si Marinel Mironeasa, presedintele UGIR Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu