luni, 25 octombrie 2010

Se suspenda depunerea cererilor pentru Domeniul 5.3 din POR

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional (AMPOR) a anuntat suspendarea, incepind cu data de 12 noiembrie, ora 14,00, a depunerii cererilor de finantare in cadrul Operatiunii "Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice", domeniul major de interventie 5.3 "Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Rom=niei ca destinatie turistica". Demararea etapei privind verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii a cererilor de finantare depuse in perioada 22 octombrie - 12 noiembrie se suspenda.
Masura a fost luata avind in vedere instructiunea privind suspendarea depunerii de cereri de finantare in Programul Operational Regional 2007 - 2013 emisa de Autoritatea de Management POR pe 15 septembrie 2008, modificata si completata prin Instructiunea nr. 35 a AMPOR din 30 septembrie 2009.
Reluarea procesului va face obiectul unei analize la nivelul AMPOR asupra disponibilitatii fondurilor alocate pentru aceasta operatiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu