luni, 7 mai 2018

Seminar pentru noi soluții în dezvoltarea IMM-urilor


Agora Group, trust de presă specializat în tehnologia informației, în comunicații, afaceri și distribuție de carte străină, revine în Bacău și organizează seminarul de afaceri „Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor”. Evenimentul, ajuns la ediția a treia, face parte din seria de Conferințe BTL Design organizate împreuna cu Uniunea Națională a Patronatului Român și va avea loc la Hotel President din Bacău de la ora 9,30.
Seminarul – ne-a informat Ion Radu, Managing Director al companiei organizatoare - este împărțit în două sesiuni de dezbateri. Prima își propune să aducă în fața întreprinzătorilor reprezentanți ai instituțiilor centrale, ai autorităților locale și ai organizațiilor patronale, care să dezbată soluții la problemele legate de infrastructură, de legislație locală și birocrație. În a doua sesiune se vor prezenta soluții de finanțare, de garantare și fiscalitate, soluții de eficientizare a activității și de promovare.
Firmele mici și medii din Bacău sunt invitate gratuit în auditoriu.
Între invitați i-am remarcat pe reprezentanții Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, ai Consiliul Județean, ai Primăriei Bacau, ai Administrației județene a Finanțelor Publice, ai Instituțiilor Muncii, precum și ai CEC Bank, Weizmann Ariana & Partners și Danubius Exim.

Bacăul este o adevărată inimă economică a Moldovei, iar pentru a menține această stare de fapt este necesar ca motorul creșterii să fie IMM-urile. Noi venim cu o platformă de dezbateri în care informația va fi diseminată către mediul de afaceri direct de la factorii decizionali locali și în care oamenii de afaceri își pot face cunoscute problemele cu care se confruntă în relația cu instituțiile.”
Ion Radu, organizator al evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu