marți, 17 aprilie 2018

Agricola are cele mai mari standuri românești la Târgul Alimentaria 2018


Firmele Grupului Agricola, din Bacău, care participă la manifestarea „Alimentaria 2018”, cel mai important târg dedicat sectorului de food, băuturi și gastronomie de la Barcelona (Spania), au cele mai mari standuri ocupate de companiile românești. Firmele sunt Salbac, Avicola Lumina și Europrod, iar târgul este deschis până pe 19 aprilie, inclusiv.
Agricola se adresează, de această dată, în primul rând beneficiarilor din zona procesării și din zona HoReCa, pentru care expune produse din categoria puiului industrial, dar și a celebrui Pui Fericit în ambalaje mari, moderne. Avicola Lumina promovează Ouale Ochioase și Ouale Inimoase, lansate în toamna trecută în România, dar și ouă de la găini crescute în sistem free range și ouă antistres. Europrod expune produse ready to eat și, ca noutate, ready meal vegetal, dar și fără e-uri
Din expoziție nu putea lipsi Salamul de Sibiu, expus de Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, din care face parte și Grupul Agricola. Asociația oferă vizitatorilor produse românești din carne înregistrate cu Indicație Geografică Protejată, între care Salamul de Sibiu este un produs cu o istorie de 130 de ani.
„Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu - spune președinta ei, Carmen Gavrilescu, fostă directoare de marketing a Grupului Agricola - reprezintă, în primul rând, o garanție că pe masa consumatorilor va ajunge întotdeauna Salam de Sibiu de cea mai bună calitate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu