marți, 26 aprilie 2016

Hotelul Dobru se redeschide sub o administrație nouă


  • unitatea reintră în circuitul turistic al stațiunii Slănic Moldova pe 29 aprilie

Tânăra familie Șova, Bogdan și Alina, 
va administra Hotelul Dobru în următorii cinci ani
Hotelul Dobru, unul dintre cele mai importante obiective ale stațiunii Slănic Moldova, reintră, din 29 aprilie, în circuitul turistic, dar sub o nouă administrare, a tinerei familii Alina și Bogdan Șova. Hotelul a fost preluat în locație de gestiune de societatea Teleconstrucția Moldova, din Bacău, și va lucra în tandem cu Vila Teleconstrucția pe care o are societatea băcăuană în stațiune. Astfel, turiștii cazați la Dobru vor avea acces gratuit la baza de agrement de la Teleconstrucția. Aceasta dispune de piscină, de saună, de teren de tenis, de aparate de gimnastică și de fitnes și de jacuzi. Ambele locații dispun și de săli de conferință.

Hotelul Dobru este deja ocupat în proporție de 90%, prin rezervări, iar pachetul de servicii oferit primei serii de turiști a fost dedicat sărbătorii Paștelui 2016. Tarifele practicate de administratori ajung la doar 160 de lei pe cameră, în care este inclus și micul dejun și accesul nelimitat la baza de agrement de la Teleconstrucția.
Hotelul Dobru este situat pe versantul estic al Carpaților Răsăriteni, la poalele Vârfului Dobru din Munții Nemira, într-o depresiune străbătută de Pârâul Slănic. Hotelul este fosta vilă a PCR, la dispoziția cuplului Ceaușescu în cazul deplasărilor în zonă până la Revoluția din Decembrie 1989, dar locația a fost renovată și mărită ca structură în anul 2007. Construcția impresionează prin monumentalitate, fiind amplasată pe o stâncă abruptă a muntelui, cu o conformație „în scări” unică pe Valea Slănicului. Dispune de 43 de camere (cu baie, televizor, minibar și balcon, de unde se pot admira superbele peisaje din jurul hotelului), dar și de terase restaurant. Oferta de primire a Complexului cuprinde un restaurant de 120 de locuri, bar de zi, sală de conferință cu 50 de locuri, spațiu verde pentru plimbări și odihnă și se află la doar cinci minute, pe jos, de izvoarele cu apă minerală.
„Hotelul – ne-a spus managerul Vilei Teleconstrucția, Mircea Șova - a fost reigienizat, instalațiile electrice, sanitare și termice refăcute, iar la bucătărie au fost făcute dotări de circa 50.000 de euro (s-au adus cuptoare moderne, mese noi, mașini de spălat vase, rastele pentru 100 de porții de mâncare caldă și rece, pentru realizarea de evenimente)”.
Hotelul Dobru este o locație foarte potrivită pentru turiștii veniți în vacanță în stațiunea Slănic Moldova, dar și pentru cei veniți la tratament, prin contractul încheiat cu Sanatoriul balnear aflat în imediata apropiere, dar și pentru amatorii de schi care vin, iarna, mai ales în week-end. Pârtia de schi se află la doar un kilometru de hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu