luni, 1 iunie 2015

Lions Club Sf. Gheorghe a sărbătorit în termeni sportivi Ziua Copilului



Ioan Catană a premiat cicliștii

Pista de karting din Bacău și clubul de agrement al acesteia au fost mai animate ca niciodată, luni, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, prin inițiativa Lions Club Sf. Gheorghe, care a marcat acest eveniment organizând tradiționalul concurs dedicat, an de an, pasionaților jucători de tenis de masă, dar și copiilor care au deprins mersul pe două roți, fie acestea de bicicletă sau chiar de trotinetă.
Întrecerile au debutat cu partidele de tenis de masă, activitate coordonată de secretarul clubului, profesorul Puiu Tătaru, care a dat startul întrecerii între elevii Colegiului Tehnic „Dumitru Mangeron”, ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 și ai Școlii Gimnaziale Speciale „Maria Montessori”, din Bacău. Pe podiumul de premiere, campionii au primit cupe și diplome de la președintele ales al Lions Club Moldova pentru anul lionistic 2015 – 2016, Ioan Catană, de la la președintele regional al Districtului 124 al Lions Club Internațional, Marius Nemțanu, și de la președintele încă în exercițiu al clubului băcăuan (până la predarea efectivă a mandatului 2014 – 2015, pe 1 iulie), Ovidiu Bîrgu.
Tenismenii și gazdele lor, membrii Clubului Lions Sf. Gheorghe
Partea a doua a zilei dedicată copiilor a cuprins întrecerile bicicliștilor de o șchioapă, dar plini de energie, care au făcut mai multe tururi de pistă și s-au bucurat, apoi, de diplomele oferite de organizatori.
Gazdele acestor evenimente le-au făcut copiilor, la rândul lor, un cadou rarisim - câte un tur de pistă de karting la bordul unui cart, unde au primit primele indicații de la un instructor avizat. Nu s-au lăsat mai prejos, în fața unei asemenea oferte, nici membrii clubului de tineret al Lions Club Sf. Gheorghe, Clubul Phoenix, care au urcat, de asemenea, la bordul minunatelor mașinuțe.
Și, cum toată organizarea evenimentelor trebuia să aibă și un final pe măsură, aceasta a prevăzut o întrecere la tenis de masă și a adulților – părinți sau invitați, concurs care s-a lăsat, de asemenea, cu desemnarea campionilor și premierea lor cu diplome de merit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu