marți, 2 iunie 2015

Dedeman premiată la Gala Capital



Societatea Dedeman, din Bacău, a primit premiul al doilea la categoria „Compania anului” a Galei „Premiile Capital”, organizată pentru firmele care au contribuit semnificativ la creșterea economică a României în anul 2014. Gala a premiat 25 de companii. Organizatorii galei au apeciat și că aceste companii au reușit să facă față unor provocări extraordinare: dificultăți de finanțare, schimbări bruște de legislație, creșterea poverii fiscale etc.
Criteriile pentru desemnarea câștigătorilor au fost rezultatele financiare ale companiilor, dar și alte elemente relevante pentru performanța acestora, pentru viziunea managerilor sau proprietarilor. Dincolo de indicatorii financiari, Capital a evaluat investițiile realizate prin prisma mărimii acestora, dar și a capacității de a crea locuri de muncă, de a transmite efecte pozitive mai departe în economie. Au fost urmărite decizii și acțiuni de marketing, inovații, investiții, decizii strategice sau produse noi lansate pe piață. Domeniile luate în calcul la acordarea premiilor au fost: comerțul, industria, sectorul financiar, serviciile și agricultura.
„Acest premiu – a declarat, pentru revista Capital, Cătălin Ivan, director de Marketing la Dedeman – răsplătește munca întregii echipe. Ne propunem să continuăm, în acest fel, ceea ce înseamnă că implicarea noastră va fi cel puțin la nivelul anului trecut.”
La secțiunea „Agricultură” a Galei a fost nominalizată și compania Comfert, din Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu