marți, 2 decembrie 2014

Farmaciile Sf. Spiridon oferă cinci burse elevilor talentaţi



  • fondurile vor fi strânse la prima Conferinţă a lanţului regional de farmacii, care va avea loc în Bacău

Două eleve din Bacău, doi elevi din Piatra Neamţ şi unul din Iaşi vor fi cei cinci bursieri susţinuţi de lanţul regional de farmacii „Sf. Spiridon”, din Bacău. O parte din fondurile pentru această misiune vor fi strânse pe 12 decembrie la prima ediţie a Conferinţei Farmaciile Sf. Spiridon, care va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău, care va fi susţinută de două personalităţi marcante ale lumii medicale, academicianul Ovidiu Bojor şi prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan.
Cei cinci bursieri sunt elevii Maria Vlad (clasa a X-a, Colegiul Naţional G. Apostu), Maria Marchiş (clasa a X-a, Colegiul Naţional Gh. Vrănceanu), Ionuţ-Alexandru-Radu Scurtu şi Claudiu Teodor Nohai (Piatra Neamţ) şi Ovidiu Neculai Avădanei (Iaşi).
Temele abordate de conferenţiari vor fi ”Puterea minţii” şi ”Secretele tinereţii trupului şi a sufletului”.
„Oaspeţii noştri sunt două personalităţi contemporane remarcabile, care vor vorbi pe două teme de maxim interes despre performanţă, modele de excelenţă, tineri care visează măreţ şi merg hotărâţi pe drumul ales. Acestea sunt câteva dintre componentele unei seri care se anunţă a fi un eveniment de mare interes în urbea băcăuană”.
Tatiana Şoldeanu, director de marketing la Farmaciile „Sf. Spiridon”

Evenimentul va începe de la ora 17,30. Participarea la conferinţă se face pe bază de invitaţii, care se pot solicita în reţeaua de farmacii Sf Spiridon.
Academicianul Ovidiu Bojor este membru de onoare al Academiei de Ştiinţe Medicale, iar profesorul Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog şi psihiatru, doctor în ştiinţe medicale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu