vineri, 3 februarie 2012

Cardurile BRD inoperabile duminică noaptea


Reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a BRD-Groupe Société Générale va fi oprită începând de duminică, 5 februarie, de la ora 22,00, până luni, 6 februarie, la ora 10,00. În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinatate. Măsura a fost luată pentru realizarea unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri al băncii.
BRD-Groupe Société Générale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de peste 1.500 de ATM-uri şi 24.000 de POS-uri.
BRD-GSG este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la Bursa de Valori Bucureşti. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajaţi şi 33 de milioane de clienţi în toată lumea, pe trei activităţ cheie: Retail banking în Franţa, Retail banking în afara Franţei şi Corporate & Investment Banking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu