marți, 31 ianuarie 2012

Camera de Comerţ deschide o reprezentanţă în Moineşti


Camera de Comerţ şi Industrie Bacău deschide, miercuri, 1 februarie, a doua sa reprezentanţă din judeţ, în Moineşti. Camera mai are o reprezentanţă în Oneşti. Preşedintele Camerei de Comerţ, Doru Simovici, a motivat această decizie prin nevoia de a sprijini activitatea agenţilor economici, pentru a evita deplasările oamenilor de afaceri şi a tuturor celor interesaţi la Bacău şi, nu în ultimul rând, pentru a se economisi timp preţios şi bani.
Principalele servicii oferite sunt înfiinţarea de firme sau modificări de acte de firme şi autorizări, furnizare de informaţii de afaceri privind oportunităţi de afaceri, firme, grupuri de firme pe domenii de interes pentru afaceri şi potenţiali parteneri de afaceri din ţară sau din străinătate. De asemenea, se urmăreşte furnizarea de informaţii de afaceri din reţeaua internaţională European Enterprise Network (cu 40 de ţări), dar şi certificări pentru obţinere de avize sau autorizaţii de funcţionare pentru instituţii şi primării, pentru deschidere de conturi bancare, participări la licitaţii, pentru leasing etc., informarea despre calitatea de IMM, calitatea de membru al Camerei de Comerţ Bacău, despre originea mărfurilor şi evenimentele de forţă majoră, precum şi despre organizarea de cursuri de pregătire şi formarea profesională.
Sediul Reprezentanţei este în clădirea Bibliotecii Municipale (Str. Vasile Alecsandri, nr. 206), iar programul de lucru este între orele 8,00 - 17,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu