miercuri, 13 aprilie 2022

Aerostar – „Ziua porților deschise”, la aniversare

Compania Aerostar Bacău aniversează, pe 17 aprilie, 69 de ani de Experiență, Performanță și Profesionalism cu porțile deschise pentru elevi și studenți.

Miercuri, 13 aprilie, Aerostar și-a deschis larg porțile pentru elevii școlilor gimnaziale și colegiilor tehnice și pentru studenții Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău. Peste 500 de elevi și studenți au văzut în secțiile întreprinderii facilitățile de mentenanță pentru aviație civilă, fabricația de produse aeronautice, trenuri de aterizare și sisteme hidraulice.

„Mulțumim tuturor participanților și îndrumătorilor acestora și îi așteptăm la aniversările noastre viitoare! Seria evenimentelor aniversare continuă pentru angajații Aerostar până pe 20 aprilie” – au apreciat reprezentanții conducerii companiei.

Aerostar este una dintre cele mai importante companii băcăuane și face parte din elita industriei aeronautice românești și mondiale. Pe 17 aprilie 1953 a fost emisă Hotărârea Consiliului de Miniștri al României prin care era înființată Uzina de Reparații de Avioane Bacău (URA). Ulterior, aceasta a devenit, succesiv, IRAv (Întreprinderea de Reparații de Avioane), IAv (Întreprinderea de Avioane), iar din anul 1991 AEROSTAR.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu