sâmbătă, 13 iunie 2020

Se reia activitatea directă cu publicul la Oficiul de Cadastru


Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bacău va relua, luni, 15 iunie, activitatea directă de lucru cu publicul.
Reluarea activității, în condițiile impuse de pandemia de Covid-19, se va face cu respectarea tuturor condițiilor necesare pentru distanțarea fizică și dezinfectarea spațiilor și marcarea traseelor de acces și de ieșire, în vederea protejării sănătății cetățenilor și angajaților.
Persoanele fizice și juridice autorizate, notarii și celelalte categorii de persoane care au acces la aplicațiile informatice ale Agenției Naționale de cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze serviciile online.
Ghișeele OCPI Bacău vor funcționa, de luni până joi, inclusiv, între orele 8,30-16,00, primirea documentațiilor și actelor se va face vinerea, între orele 8,30-14,00, iar eliberarea documentațiilor și actelor se va face, de luni9 până joi, inclusiv, între orele 8.30-16,00 și vinerea în intervalul orar 8,30-14,00.
Totodată, conducerea OCPI va programa și va susține audiențe în regim normal, de luni, 15 iunie. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise în continuare prin corespondență, prin mijloace electronice și prin serviciile poștale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu