joi, 7 mai 2020

Viorel Cataramă vrea să se infecteze voluntar cu noul coronavirus.


  • omul de afaceri crede că măsurile luate împotriva pandemiei distrug economia, dar prima care i se opune este chiar soția lui
Viorel Cataramă
Omul de afaceri Viorel Cataramă, originar din Bacău și candidat la președinția României, fondator al partidului Dreapta Liberală – lansat tot în Bacău, a revenit, miercuri, 6 mai, pe pagina de Facebook a partidului, cu o declarație șoc pe care a făcut-o încă de la începutul lunii chiar și într-o emisiune tv difuzată de Mediafax. „Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu pățesc nimic, distrugem țara degeaba!” – a spus Cataramă în emisiunea tv.

Omul de afaceri spune că ar vrea să demonstreze, astfel, că noi, românii, „injectați de frică” am acceptat pierderea unor drepturi fundamentale, dar și căderea economiei. Cataramă susține ideea „imunizării de grup” în fața coronavirusului (practicată și în alte state) și se teme că după starea de urgență de la noi coronavirus va mai exista, dar vaccin nu. „Falimentarea României și anularea drepturilor și libertăților
Adina Alberts
oamenilor fără o cauză obiectivă trebuie sancționate, într-un fel sau altul -
a conchis omul de afaceri. Nu neg existența COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populației trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acțiuni.”
Prima care s-a opus intenției lui Viorel Cataramă a fost chiar soția sa, esteticiana Adina Alberts. Tot pe o pagină Facebook. „Ca medic – a scris Adina Albets -, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor, pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu