duminică, 15 septembrie 2019

Oneștiul rămâne în continuare fără apă


Reluarea alimentării cu apă potabilă a municipiului Onești încă nu este posibilă, așa cum s-a întâmplat în Bacău de sâmbătă seara, după remedierea unei avarii pe conducta care vine de la Valea Uzului.


Compania Regională de Apă Bacău, administratoarea conductei, a comunicat Companiei RAJA Onești, care se furnizează servicii de alimentare cu apă și de canalizare, a comunicat și duminică, 15 septembrie, că lucrările de remediere a avariei apărute pe conducta Pafsin Dn 800 mm care alimentează cu apa potabila Stația de Tratare Dărmănești-Tg Ocna-Onești sunt de o complexitate deosebită și se desfășoară în condiții grele – ne-a informat adjunctul șefului RAJA, Cristiana Călin-Ghioc. Astfel, se prelungește durata remedierii avariei pe o perioadă care nu poate fi determinată.

„În aceste condiții - a precizat Cristiana Călin-Ghioc - reluarea alimentării cu apă a municipiului Onești se va face imediat ce se va relua alimentarea rezervoarelor și vor fi îndeplinite condițiile de furnizare a apei către consumatori”.

Un comentariu: