vineri, 10 mai 2019

Campanii de curățenie de primăvară la Slănic Moldova și în Bacău


Ziua de sâmbătă, 11 mai, este dedicată de Asociația Prietenii Slănicului, de grupul „Slănicul fără gunoaie” și de Primăria orașului, dar și de salariații companiei Barrier din Bacău, unor ample acțiuni dedicate „Lunii curățeniei de primăvară”.
La Slănic Moldova, fiecare locuitor al Văii Slănicului a fost invitat să-și curețe grădina, curtea și împrejurimile propriei gospodării. Primăria va pune, sâmbătă, la dispoziție resursele tehnice pentru curățenia pe albiile pâraielor și în zonele comune de pe Valea Slănicului.
Acțiunea a fost organizată în fiecare din ultimii patru ani, iar organizatorii au oferit de fiecare dată și premii celor care s-au dovedit cei mai harnici și activi.
În acest an, voluntarii sunt așteptați, la ora 9,00, în cartierul Cireşoaia, la Căminul cultural, iar în Cerdac și în Slănic la școlile gimnaziale.
Salariații de la Barrier deschid c
ampania națională de ecologizare „Colectează, Ecologizează, Oxigenează”, care va avea loc de la ora 9,30. Punctul de adunare este fântâna arteziană din Parcul Cancicov, iar curățenia se va face în Zona centrală a Bacăului - zona Bazinului Olimpic, a Sălii Sporturilor și a Sălii de Atletism, zona Cascada și zonele din jurul Parcului Cancicov, a stadionului și a terenurilor de tenis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu