miercuri, 15 mai 2019

Campania „Pui de om, Pui de Pom” își premiază participanții


Ecoprichindeii din instituțiile de învățământ moineștene, înscriși în campania „Pui De Om, Pui de Pom - Adoptă un copac!”, sunt așteptați, joi, 16 mi, de la ora 15,30 în parcul băi Ape Minerale din municipiu pentru a primi certificatul de adopție și plăcuța de identificare de la plantarea arborilor pe care i-au plantat.
Campania eveniment „Pui De Om Pui de Pom - Adoptă un copac!” a ajuns la ediția a cincea și consta în a adopta arborii plantați în luna aprilie. Puieții au fost puți la dispoziție de Regia Națională ROMSILVA prin Ocolul silvic Moinești și a fost plantați cu sprijinul voluntarilor din Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.
Înmânarea certificatelor de adopție și a plăcuțelor de identificare – ne-a informat Daniela Ene, de la Biroul de ecologie al Primăriei Moinești – vor fi înmânate într-o ambianță de poveste, cu animatori și voluntari din școlile gimnaziale, cu facepaiting, baloane de săpun, desene pe asfalt, muzică și dans. Un program artistic va fi susținut de Happy House și de asociațiile My Music Art și  Mândră Ie Românească.
„Mulțumim tuturor celor ce ne sunt alături pentru modul în care au ales să ne fie sprijin în demersurile noastre dedicate protejării mediului și îi așteptăm în continuare la astfel de evenimente dedicate implicit sănătăți publice”- ne-a declarat primarul moineștiului, Valentin Vieru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu