joi, 4 aprilie 2019

„Luna Ecoatitudine 2019” a ajuns la final în Moinești


  • complexul de manifestări ecologice se încheie cu noi acțiuni de plantare de arbori

Finalul „Lunii Ecoatitudine”, complex de manifestări dedicate mediului și naturii în municipiul Moinești, programat pentru vineri, 5 aprilie, a fost precedat joi, 4 aprilie, de o nouă acțiune de plantare de arbori.
Ziua de plantare de joi a fost organizată în Parcul Băi, cu sprijinul partenerilor și voluntarilor din Inspectoratului de Poliție Județean, între care și chestorul Vasile Oprișan, șeful IPJ, și din Colegiului Tehnic „Grigore Cobălcescu” din Moinești.
Vineri, acțiuni similare de plantare de arbori vor avea loc pe amplasamente arondate fiecărei instituții de învățământ din municipiu.
Cei 4.000 de puieți de molid plantați au fost asigurați prin sponsorizare de la Direcția Silvică Bacău și au fost plantați și cu sprijinul silvicultorilor moineșteni, îndrumați de șeful de ocol, ing. Costică Avasiloaie.
„Mulțumesc tuturor pentru implicare și vă invităm în continuare să petreceți timpul liber în minunatul Parc Băi Ape Minerale, locație reprezentativă pentru izvoarele care au clasificat Moineștiul pentru a deveni stațiune” - spune Valentin Vieru, primarul municipiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu