sâmbătă, 6 aprilie 2019

Fond de private equity dedicat IMM-urilor la Pavăl Holding

Dragoș Pavăl

Pavăl Holding, administrat de frații Dragoș și Adrin Pavăl, proprietarii companiei Dedeman, înființează un fond de private equity dedicat investițiilor în întreprinderi mici și mijlocii (IMM) din România. Fondul va fi finanțat integral de Pavăl Holding.
Fondul va deveni operațional începând cu luna mai și va fi condus de Laurențiu Ciocîrlan, recrutat de pe poziția de Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank, unul dintre cei mai experimentați bancheri de investiții din România, cu tranzacții la activ de peste 1,7 mld. de euro atât pe piața privată, cât și pe piața de capital.

„Considerăm că este un moment potrivit pentru a ne adresa acestui segment de companii, care au prea puține opțiuni de finanțare pentru dezvoltare, în ciuda faptului că reprezintă o categorie dinamică și promițătoare din economia României. Suntem siguri că printre aceste firme se găsesc și cele care peste câțiva ani vor fi noile campioane ale businessului românesc. Este primul fond de private equity cu capital românesc care își propune să sprijine firmele locale atât în consolidarea prezenței pe piața din România cât și în extinderea lor regională.”
Dragoș Pavăl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu