sâmbătă, 6 aprilie 2019

Bursieri Schweighofer în vizită la HS Baco din Comănești

Foto: Holzindustrie Schweighofer

Bursierii companiei de prelucrare a lemnului Holzindustrie Schweighofer (HS) de la Facultatea de Ingineria Lemnului a Universității Transilvania din Brașov au vizitat fabrica de panel operată de Grupul Schweighofer în Comănești.
Invitații - informează compania pe blogul propriu - au vizitat secțiile de producție și au parcurs toate etapele prin care cheresteaua de calitate inferioară este transformată în panel și panouri de cofraj, produse cu valoare adăugată mare.
Studenții au fost încântați de utilajele și de organizarea fabricii. „Eu - a declarat, pentru blogul companiei Schweighofer, studentul Levente Nagy - sunt uimit de gradul de automatizare din fabrică. Pentru mine este o experiență revigorantă: îmi plac roboții. Întotdeauna, dacă văd o fabrică în care zboară porumbeii pe deasupra unor linii robotizate și undeva un operator stă în fața unui calculator, știu că acolo totul e perfect”.
Vizita a fost apreciată și de Gheorghe Bălțătescu, directorul HS Baco: „Sunt studenți foarte bine pregătiți de profesorii lor, care știu să le stimuleze curiozitatea. S-a văzut din întrebările inteligente pe care le-au pus și e o bucurie pentru noi să susținem formarea acestor tineri. Îi așteptăm în fabricile noastre cu drag și sperăm să-i avem cândva colegi în cadrul Grupului.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu