luni, 26 noiembrie 2018

Promoția Centenarului la Agricola

·         ediție limitată a trei dintre cele mai valoroase produse crud-uscate fabricate în Bacău

Compania SALBAC, parte a Grupului Agricola Bacău, oferă, cu ocazia Centenarului Marii Uniri o ediție limitată a trei dintre cele mai apreciate produse crud-uscate din portofoliul său.

Acestea sunt Salamul de Sibiu Agricola, Salamul Exclusiv și Cârnăciorii Salbac.
Salamul de Sibiu Agricola este liderul incontestabil al pieței salamurilor crud-uscate din România, pe care consumatorii îl vor putea găsi în această perioadă și în ediție de colecție, cu vinars și vin roșu. Salamul de Sibiu înglobează în sine tradiția neatinsă de vremuri, măiestria echipei de specialiști, recunoașterea consumatorilor prin cota de piață de peste 50% pe care și-o consolidează an de an, dar și validarea excelenței prin premiile internaționale - 2 stele de aur - obținute în ultimii ani din partea Institutului de Calitate a Gustului iTQi de la Bruxelles, medaliile primite pentru calitate de Monde Selection și statutul de furnizor al Casei Regale a României.
Salamul Exclusiv este o specialitate cu arome mediteraneene naturale îmbrăcată într-un strat de mucegai nobil, iar Cârnăciorii Salbac sunt un produs crud-uscat afumat în lemn de esență tare, într-o formă inedită.
Toate cele trei produse sunt ambalate într-o cutie cartonată premium, de culoare neagră, cu gravaj de culoare bronz, și pot fi găsite în toate rețelele comerciale conturile internaționale, printre care Selgros, Cora, Auchan și Kaufland, prezente și în Bacău.

Ne dorim ca prin aceste sortimente prezentate în ediție specială să ne arătăm respectul profund pentru valorile românești, să aducem în discuție moștenirea istorică a companiei noastre și să punem pe mesele festive ale consumatorilor trei specialități de o calitate superioară, deosebite prin gust, ingrediente alese și măiestrie de preparare.
Grigore Horoi, președintele Grupului Agricola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu