marți, 12 iunie 2018

Președinți noi la două cluburi Lions băcăuane


Ionuț Beța și Gabriel Crîșmaru

Ionuț Beța și Andrei Ionuț Nemțeanu sunt noii președinți ai Lions Clubs „Moldova” și Lions Club „Sf. Gheorghe” din Bacău, cu mandate pentru anul lionistic 2018-2019, care începe la 1 iulie.

Cele două cluburi au organizat ceremonii de predare-primire a mandatului de președinte, la care au participat, alături de membrii acestor organizații, proaspăt numitul membru al Cabinetului guvernatorului Districtului 124 al Lions Clubs Internațional, în calitate de trezorier, Romel Guțu (membru al clubului Moldova) și Răzvan Șendrea, președintele zonal al Districtului 124 România (membru al clubului Sf. Gheorghe). De asemenea, a fost prezentă și Olga Lungu Tranole, până în acest an președinta Lions Club Comănești, care la recenta Convenție națională a Districtului 124 România a Lions Clubs International a primit distincția „Leul Anului”.
Ionuț Beța este un cunoscut și experimentat specialist în operațiuni bancare, cu o importantă experiență de director al sucursalei Bacău a Alpha Bank, iar Andrei Nemțeanu este repezentantul unui important distibuitor de poduse farmaceutice din România.
Noii președinți au preluat mandatele de la Gabriel Crîșmaru, care a condus doi ani consecutivi Clubul Moldova, și de la Cosmin Busnea, acum past-president al Clubului Sf. Gheorghe.
Andrei Ionuț Nemțeanu și Cosmin Buznea
Cu acest prilej, foștii președinți au prezentat rapoarte asupra activității lor lionistice în anul 217-2018, iar noii președinți principalele acțiuni pe care și le propun în mandatele lor.
Pentru anul lionistic 2018-2019, Consiliul director al Lions Club Moldova va fi constituit din Ioan Beța – președinte, Ovidiu Marchiș – vicepreședinte 1, Alexandru Enăchescu – vicepreședinte 2, Romel Guțu – secretar, Constantin Cristea – trezorier și Florin Dimitriu – director de evenimente, iar în conducerea Lins Club Sf. Gheorghe funcția de trezorier a fost luată de Adrian Băluță.
Cu prilejul ceremoniei au fost primiți și trei noi membri în Lions Club Sf. Gheorghe. Ei sunt Bogdan Marin  – om de afaceri din Bacău (nașul său de club fiind Cosmin Buznea), Ovidiu Fecioru - mic întreprinzător din Bacău și Bruno Hibon – om de afaceri originar din Franța, dar cu afaceri în România, în comuna Bijghir (pentru ambii naș fiind Răzvan Șendrea).
Membrilor celor două cluburi, dar și prietenilor acestor organizații, le-au fost înmânate distincții și diplome de apreciere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu