duminică, 17 iunie 2018

Loteria bonurilor fiscale: valoarea bonului din luna mai este 183 de lei


La extragerea de duminică, 17 iunie, a Loteriei bonurilor fiscale au ieșit câștigătoare bonurile cu valoarea de 183 de lei (cifrele de după virgulă nu se iau în considerare), emise în ziua de 5 mai 2018. La extragere au participat bonurile fiscale emise în luna mai 2018.
Fondul de premiere pentru fiecare extragere este de câte un milion de lei, sume din care vor fi acordate cel mult 100 de premii pentru fiecare extragere. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100 va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 18 iunie, timp de 30 de zile. Băcăuanii posesori ai bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, respectiv a Administrației Județene a Finanțelor Publice.
În acest an va mai avea loc și o extragere ocazională, pe 23 decembrie (de Crăciun). La extragerea din decembrie vor participa bonurile fiscale emise între 24 martie și 7 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu