marți, 15 mai 2018

Miercuri se opresc gazele în Buhuși


Delgaz Grid va sista alimentarea cu gaze naturale în orașul Buhuși miercuri, 16 mai, cu începre de la ora 9,00. Măsura se impune în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale. Reluarea serviciului de distribuţie se va face treptat, cel mai probabil începând cu ora 20,00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
„Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări” – se arată într-n comunicat al companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu