luni, 23 aprilie 2018

Gala Tinerilor Antreprenori 2018 gata să-și premieze participanții

Niki Vrânceanu

Pregătirile pentru ediția din acest an a Galei Tinerilor Antreprenori au intrat pe ultima sută de metri. În urma propunerilor primite, Consiliul Galei, care s-a reunit la sfârșitul săptămânii trecute, a trimis spre jurizare 20 de propuneri, câte zece pentru fiecare dintre categoriile „StartUp” și „Excelență”. 
„Anul acesta – spune Niki Vrânceanu, managerul de proiect al Galei – se pare că printre propuneri domină afacerile din IT și cele din HORECA, tinerii băcăuani urmând să-i vadă ca laureați în Gală pe unii dintre proprietarii unor localuri foarte îndrăgite de ei”.
Festivitatea de premiere va avea loc joi, 26 aprilie, la restaurantul Hotelului „Decebal”, începând cu ora 17,00. Intrarea este liberă. 
Evenimentul va fi deschis de o sesiune de networking între participanți, urmată de festivitatea de premiere și de tombola în căreia participanți vor putea primi bunuri și servicii oferite gratuit de sponsorii evenimentului. În încheiere, trainerii Centrului European de Educație și Training (partener în proiect) vor susține un workshop de dezvoltare personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu