duminică, 1 aprilie 2018

Colocviu al tinerilor antreprenori la Comănești


La sfâșitul săptămânii trecute, la Comănești a avut loc al doilea colocviu de promovare în județ a Galei Tinerilor Antreprenori - eveniment care se va defășura pe 26 aprilie la Hotelul Decebal din Bacău, în organizarea Centrului European pentru Strategii Durabile.
Colocviul Tinerilor Antrerprenori Comăneșteni a fost organizat de Asociația „Generația Schimbării” din localitate, împreună cu Centrul European pentru Strategii Durabile, și s-a bucurat de sprijinul Primăriei, care a pus gratuit la dispoziție sala Centrului 5.
„În sesiunea de dialog structurat facilitată de Romanian Youth Movement for Democracy, sesiune care a urmat prezentării Galei – ne-au informat organizatorii -, tinerii antreprenori prezenți și reprezentanții comunității de afaceri comăneștene au identificat «birocrația» și «comunicarea inadecvată» ca fiind cele mai importante două probleme pe care le întâmpină în relația cu reprezentanții autorității publice locale”. Deși organizatorii au îndeplinit toate demersurile necesare, din partea Primăriei Comănești la eveniment nu a participat, însă, niciun reprezentant.