luni, 2 aprilie 2018

Cel mai important turoperator băcăuan își prezintă programul 2018 în toată Moldova

Alexandru, Bogdan și Dumitru Nănescu

Cel mai important turoperator din Bacău și din zona Moldovei, Agenția de turism Inter-Tour, continuă în toată regiunea seria de prezentări ale programului său pentru anul 2018 începută la recentul Târg de turism Vacanța din Iași, organizat de Filiala Nord-Est a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism – ANAT.
Cea de a doua întâlnire cu agenții de turism și partenerii a avut loc la Suceava, unde au fost prezentate agenților de turism din Suceava și Botoșani Catalogul Litoral 2018, Ofertele pentru munte și balneo România, circuitele și pelerinajele cu plecare din mai multe centre ale Moldovei,  și charterele autocar cu plecare din Moldova spre Bulgaria și Grecia (Olympus Riviera, Halkidiki și Thassos). De asemenea, Ciprian Șlemco, proprietarul Agenției de turism Hello Bucovina din Suceava, a prezentat proiectul cu același nume care vizează turismul de week-end și turismul în locuri mai puțin vizitate sau ignorate de alți organizatori.
La întâlnire au venit Dumitru Nănescu, directorul general al Inter-Tour, Alexandru Nănescu, șeful departamentului de turism extern și președintele Filialei Nord-Est a ANAT, Bogdan Nănescu – de la Departamentul de merketing și Mircea Ciobanu – de la Departamentul IT.
Campania de prezentare a programului 2018 al Inter-Tour va continua în alte centre importante ale Moldovei, următorul planificat fiind Piatra Neamț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu