joi, 22 martie 2018

Comandament pentru situații de urgență la Onești


Compania RAJA, administratorul rețelelor de apă și canalizare din Onești, a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență de joi, 22 martie, ora 15,00, până vineri, 23 martie, ora 20,00, în urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben.

Ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest, în intensificare, și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45 - 55 km/h, astfel încât vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată în județul Bacău. RAJA a luat această măsură pentru a interveni prompt în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.
Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanența în toată această perioadă în municipiul Onești.
Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție de apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm abonații noștri să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei. Totodată, facem un apel către consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare să sesizeze toate avariile apărute la numerele de telefon 0241.924; 0370.481.839; 0370.481.838.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu