joi, 1 septembrie 2016

Dedeman deschide al 44-lea magazin din rețeaua națională



Compania Dedeman Bacău, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 2 septembrie, magazinul din Oradea, al 44-lea în rețeaua națională. Investiție este de circa 14 milioane de euro și a creat peste 200 de locuri de muncă.
„Oradea – spune președintele companiei, Dragoș Pavăl - este un oraș situat la o distanță egală față de Viena, Praga și București, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul și estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin vom fi prezenți în fiecare oraș reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a țării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creștem vânzările și către clienții din țările vecine.”
Prin inaugurarea magazinului din Oradea, compania Dedeman mai face un pas în procesul de expansiune care vizează 50 de magazine la nivel național. Dedeman mai deține și două centre logistice și un parc auto propriu, oferă peste 45.000 de produse care acoperă 11 domenii, are circa 8.500 de angajați și administrează magazine cu suprafețe de la 7.500 la 18.000 mp.

Compania a negociat și pentru un teren de 2,3 hectare și altul de peste 3.000 mp în Zalău, de la Cemacon Cluj-Napoca, tranzacție pentru care acționarii societății clujene se vor pronunța pe 5 septembrie. Valoarea tranzacției este de circa 1,6 milioane de euro fără TVA. Zalău este cel de-al treilea oraș din Transilvania unde Dedeman a anunțat încă de anul trecut con­struirea unui magazin, iar aprobarea de la primărie a fost obținută din 2015. De ase­menea, Dedeman vizează extinderea la nivel regional, iar planurile includ cel puțin un magazin în Chișinău.

Retailerul de bricolaj, contro­lat de antreprenorii locali Dragoș și Adrian Pavăl, și-a bugetat pentru acest an afaceri de 4,53 miliarde de lei, deve­nind astfel prima companie con­trolată de un român care trece pragul psi­ho­logic de un miliard de euro, potrivit datelor furnizate de firmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu