luni, 8 august 2016

Comuna Berești Tazlău se pregătește de sărbătoare


Primăria Berești Tazlău

„Zilele comunei Berești Tazlău” au ajuns la a opta ediție, dar în acest an manifestările vor avea loc pentru prima dată timp de două zile, pe 20 și 21 august. Prima seară din program – am aflat de la primarul comunei, Dumitru Tulpan - va fi „Seara tinerilor”, însă la care sunt așteptați și cei mai în vârstă. A doua zi va avea loc un spectacol artistic, la care participă Ansamblul „Busuiocul”, Fuego, Alesis și alți cântăreți de muzică populară și ușoară.
„Manifestările – a precizat primarul comunei Berești Tazlău - au fost foarte bine primite de populația comunei și până acum. La sărbătoare vin și cei care se află la muncă în străinătate și, evident, loalnicii și invitații lor. În fiecare an sunt aici cam o mie de persoane”.
Manifestările au loc în Lunca Tazlăului, unde este amenajată o scenă și unde vor fi prezenți, desigur, și vânzătorii ambulanți.
În scurt timp, însă, în satul Tescani, pe 4 septembrie, va avea loc o nouă ediție a manifestării „Întâlnirea fiilor satului”, care a ajuns la a patra ediție. Ca de obicei, serbarea câmpenească va avea loc tot în Lunca Tazlăului, dar în satul Tescani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu