Hotelul Dumbrava |
Grupul
Agroindustriala a sărbâtorit, la sfârșitul săptămânii trecute, aniversarea a 15
ani de când familia Aizic a preluat Hotelul și Restaurantul Dumbrava, din Bacău.
Invitații la acest eveniment au fost reprezentanți ai administrației locale, de
oameni de cultură și de reprezentanți ai unor societăți comerciale pertenere.
Hotelul
Dumbrava are o istorie de 55 de ani, iar pragul său a fost călcat de foarte
multe personalități din țară și din străinătate.
Dan Aizic |
„Suntem, acum, bine ancorați în
branșa noastră, a turismului, în special a turismului de afaceri, iar cu
ajutorul lui Dumnezeu, dar și al autorităților, vrem să continuăm dezvoltarea
complexului hotelier – ne-a spus proprietarul Grupului, Dan Aizic. Ne gândim la
o parcare subterană, la o sală de evenimente de 250 de locuri, care se va uni
cu cea de 150 de locuri existentă, dar și la alte 43 de camere, într-un nou
corp de clădire cu trei etaje, cu un centru spa la ultimul etaj și cu o piscină
exterioară”.
Casa Cancicov |
Acum
un an, Grupul a achiziționat și Casa Cancicov de alături, în care va amenaja
zece apartamente de lux, într-un proiect de aproximativ cinci milioane de euro.
Deja
în anul 2011 Hotelul Dumbrava a aplicat un proiect finanțat cu fonduri europene
pentru modernizarea hotelului. A mai ridicat un etaj, astfel încât acum are 45
de camere de patru stele, restul până la 100 fiind de trei stele. Dar și
acestea din urmă vor fi aduse la un nivel superior.
De
la începutul anului, Hotelul Dumbrava are un manager nou, pe Silviu Nedelcu,
venit de la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, cu o experiență de o viață în
profesie.
Chef Marian Bratu,
care lucrează de cinci ani în Restaurantul Dumbrava, și cramele NoMiBo, Recaș,
Oprișor, Tohani, Averești, Dealu Mare Urlați și Vincon au oferit, cu acest
prilej, un veritabil festin culinar oaspeților la eveniment.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu