duminică, 14 august 2016

Aniversare la Hotelul Dumbrava



Hotelul Dumbrava
Grupul Agroindustriala a sărbâtorit, la sfârșitul săptămânii trecute, aniversarea a 15 ani de când familia Aizic a preluat Hotelul și Restaurantul Dumbrava, din Bacău. Invitații la acest eveniment au fost reprezentanți ai administrației locale, de oameni de cultură și de reprezentanți ai unor societăți comerciale pertenere.
Hotelul Dumbrava are o istorie de 55 de ani, iar pragul său a fost călcat de foarte multe personalități din țară și din străinătate.
Dan Aizic
„Suntem, acum, bine ancorați în branșa noastră, a turismului, în special a turismului de afaceri, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, dar și al autorităților, vrem să continuăm dezvoltarea complexului hotelier – ne-a spus proprietarul Grupului, Dan Aizic. Ne gândim la o parcare subterană, la o sală de evenimente de 250 de locuri, care se va uni cu cea de 150 de locuri existentă, dar și la alte 43 de camere, într-un nou corp de clădire cu trei etaje, cu un centru spa la ultimul etaj și cu o piscină exterioară”.
Casa Cancicov
Acum un an, Grupul a achiziționat și Casa Cancicov de alături, în care va amenaja zece apartamente de lux, într-un proiect de aproximativ cinci milioane de euro.
Deja în anul 2011 Hotelul Dumbrava a aplicat un proiect finanțat cu fonduri europene pentru modernizarea hotelului. A mai ridicat un etaj, astfel încât acum are 45 de camere de patru stele, restul până la 100 fiind de trei stele. Dar și acestea din urmă vor fi aduse la un nivel superior.
De la începutul anului, Hotelul Dumbrava are un manager nou, pe Silviu Nedelcu, venit de la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, cu o experiență de o viață în profesie.
Chef  Marian Bratu, care lucrează de cinci ani în Restaurantul Dumbrava, și cramele NoMiBo, Recaș, Oprișor, Tohani, Averești, Dealu Mare Urlați și Vincon au oferit, cu acest prilej, un veritabil festin culinar oaspeților la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu