marți, 26 iulie 2016

Dedeman inaugurează magazinul din Satu Mare



Dedeman Bacău, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 29 iulie, magazinul din Satu Mare, al 43-lea din rețeaua sa națională.

Magazinul, care dispune și de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiție de circa 11 milioane de euro și a creat peste 160 de locuri noi de muncă.
Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naționale de tradiție și branduri celebre internaționale vor fi expuse, intuitiv și complementar, pe rafturile noului complex comercial care se întind pe o suprafață de peste 12.700 mp și în sera dedicată plantelor și produselor pentru grădină, de circa 1.950 mp.
Noul magazin va oferi sătmărenilor și servicii auxiliare și facilități de care clienții Dedeman din celelalte orașe din rețea se bucură deja.
Serviciul de proiectare băi și bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecționare perdele, livrarea mărfurilor și retur produse sunt opțiunile special gândite pentru confortul clienților care apelează la Dedeman pentru proiectele lor. Dincolo de vânzarea la raft, clienții vor beneficia și de varianta achiziției online a produselor, fie prin aplicația de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.
Prin inaugurarea complexului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune care vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel național. Următorul pas în această direcție este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

„Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”.  Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu