marți, 21 iunie 2016

„Clubul de Excelență în Educație” la Comănești



Circa 80 de elevi din clasele a III-a și a IV-a, din Comănești, Asău, Moinești și Dărmănești au fost incluși în „Clubul de Excelență în Educație”, un proiect județean aflat în al doilea an de activitate, avizat de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și susținut de Primăria orașului Comănești, de Centrul de informare Europe Direct și de Lions Club Comănești.
Proiectul a fost aplicat în Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, din Bacău, în Școala Gimnazială „Emil Racoviță”, din Onești, și în Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, din Comănești.
În acest an școlar, pentru zona Comănești, Dărmănești, Moinești și Asău proiectul a fost găzduit de școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și coordonat de prof. Maria-Laura Șișca.
Au lucrat voluntar cu elevii 28 de învățători, în fiecare zi de vineri câte două ore, care au întocmit fișe de lucru și teste de evaluare după o programă minuțios întocmită, în concordanță cu programa școlară. Toate acestea se vor regăsi într-un auxiliar didactic, un produs intelectual care se află în lucru. În urma evaluării finale, 20 de elevi au obținut peste 85 de puncte și au primit premii și mențiuni constând în diplome și cărți.
La finlizarea proiectului Lions Club Comănești a apreciat efortul depus de învățătorii voluntari și de elevi și a oferit diplome, medalii și cărți. La eveniment au luat parte reprezentanți ai comunității locale, directori de școli, învățători, profesori și inspectorul școlar pentru învățământul primar prof. Măndița Ciotloș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu