luni, 23 mai 2016

Leroy Merlin deschide magazinul din Bacău




Retailerul de bricolaj Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți din lume, va deschide pe 27 mai, în Bacău, cel de-al treisprezecelea său magazin și al doilea din Moldova. Magazinul, cu o suprafață de 12.000 mp, este amplasat
în incinta centrului comercial Hello Shopping Park, la ieșirea din Bacău spre Adjud, și a fost amenajat în locul fostului Bau Max.
Noul proprietar a păstrat spațiul drive-in, dispus pe 3.700 mp, unde marfa poate fi preluată direct în mașină. Programul magazinului este de luni până sâmbătă între orele 7,00 – 21,00 și duminică între orele 9,00 – 20,00.
Magazinul din Bacău va oferi clienților și servicii de livrare expres, începând de la 19,35 de lei, cu descărcare la ușa clientului, cu finanțare și retur de marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere de unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare de lemn, mixarea vopselelor etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un coffee corner si o mini-librărie pentru clienți.
Leroy Merlin are, în prezent, 12 magazine în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu