luni, 23 mai 2016

Se deschide primul Târg JOBS la Colegiul Economic


Elevi de la Colegiul Economic în vizită la CECCAR Bacău

Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacău va fi, marți, 24 mai, gazda primului Târg JOBS (faza locală), manifestare din Programul de cooperare elvețiano-român JOBS aplicat de această instituție de învățământ.
Evenimentul – ne-a informat prof. ec. Aneta Radu, formator de firme de exercițiu – va avea loc sub forma unei expoziții școlare organizată în Laboratorul de contabilitate al colegiului. Deschiderea festivă a târgului va avea loc de la ora 10,30, iar susținerea activității JOBS și vizitarea standului expoziției sunt programate în intervalul orar 11,00 – 13,00. De la ora 13,00 va avea loc festivitatea de premiere, iar târgul se va închide la ora 14,00, când este programată ședinața de cerc psihopedagogic, ședință de arie curriculară și feedback a Târgului JOBS, la sediul Firmelor de exercițiu.
JOBS (Orientation for Bussineses and Schools) este un program de orientare profesională și instruire în întreprinderi și școli, care pregăteşte elevii din ultimul an de gimnaziu şi primul an de învăţământ tehnic pentru apropiata alegere a unei viitoare profesii sau orientarea către studii universitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu