miercuri, 20 aprilie 2016

Soluții pentru dezvoltarea IMM în dezbatere la Centrul de Afaceri



BTL Design, trustul de presă Agora Group și parteneri din domeniul financiar și al serviciilor dedicate afacerilor organizează, joi, 21 aprilie, dezbaterea cu tema „Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor”. Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” din Bacău, de la ora 9,00.
Se propune o dezbatere interactivă cu reprezentanții autorităților locale și centrale despre problemele și obstacolele pe care companiile din județ le întâmpină în relația cu aceste instituții, dar și pentru îmbunătățirea cadrului legislativ și fiscal. În a doua parte a evenimentului va avea loc o sesiune de lucru în care se vor prezenta soluții concrete pentru IMM-uri.
Au fost invitați la dezbatere primarul municipiului Bacău, președintele Consiliului Județean și prefectul județului, dar și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu mediul de Afaceri. De asemenea, în program sunt prezentări susținute de reprezentanți ai CEC Bank, ai Fondului Național de Garantare a Creditelor  pentru IMM, ai Oficiului Teritorial Iași pentru IMM și ai Administrației Județene a Finanțelor Publice, dar și ai SoftOne România. La sesiunea de dezbateri s-au anunțat cu teme specifice reprezentanți ai Instituțiilor Muncii, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Comisariatului Județean al Gărzii Naționale de Mediu ai Direcției Sanitare veterinare  și pentru Siguranța Alimentelor și ai Agenției pentru Protecția Mediului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu