miercuri, 6 aprilie 2016

Hotel băcăuan la TopHotel Tourism 2016



Hotelul Coroana Moldovei, din Slănic Moldova, concurează pentru un premiu la cea de-a IX-a editie a TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, care va avea loc în perioada 26 – 27 mai în București. Hotelul din Slănic Moldova s-a înscris la categoria „Agrement” a concursului, „Hotelul de 4 stele al anului, pentru turism de agrement”. Tot în acest an, Hotelul Coroana Moldovei a câștigat, la Londra, premiul „Luxury Boutique Hotel of the Year 2016” și a primit permisiunea de a lucra sub sigla „Luxury Travel Guide”.
Coroana Moldovei este situat în centrul stațiunii Slănic Moldova și este un hotel „boutique”, amenajat într-o clădire istorică, de patrimoniu național, construită în anul 1937.
TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România. Specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească vor identifica provocările și oportunitățile de business și vor analiza cele mai importante schimbări din domeniu.
~n același concurs, la categoria „Turism – Cea mai bună linie aeriană low-cost” este înscrisă și compania Blue Air, care operează pe Aeroportul Internațional „George Enescu”, din Bacău.
Câștigătorii concursului vor fi anunțați la Gala Premiilor de Excelență, din 26 mai, de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu