sâmbătă, 23 aprilie 2016

Dedeman premiată la Gala Valori de România




Compania Dedeman, din Bacău, se numără printre laureații Galei Valori de România 2016, organizată de publicația Biz și la care au participat 200 de antreprenori, top manageri, oameni de cultură, artiști, sportivi și inventatori români. Biz a premiat, astfel, cele mai respectate și mai performante personalități și branduri românești. Pentru această ediție a Galei a fost nominalizat și brandul Agricola Bacău.
Oamenii care pun România pe harta lumii au fost subiectul studiului și Galei Valori de România. Cu experiența celor 16 ani de când scrie despre performanță, Biz, împreună cu Unlock Market Research, a dezvoltat o cercetare calitativă pentru a evidenția valoarea pe care o reprezintă fiecare dintre nominalizații galei. În realizarea listei de nominalizați au fost consultați lideri de opinie, profesioniști din marketing și comunicare, manageri și CEO din diverse domenii de business.
Tema principală a studiului și evenimentului a fost performanța, iar 28 de profesioniști și-au adjudecat trofeele primei ediții Valori de România.
Dedeman a fost declarată laureată la categoria „Branduri românești” și a fost premiată alături de alte cinci branduri, Bitdefender, Dacia, Gerovital, Brandient și Arctic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu