sâmbătă, 27 februarie 2016

Ambient, design și dezbateri dedicate business-ului la Centrul de Afaceri și Expoziții


Expo Ambient Design 2016

Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău este, cu începere de vineri, 26 februarie, gazda unui veritabil regal dedicat mediului de afaceri, protagonistele fiind Conferința Afaceri.ro organizată de compania Arhipelago, din București, dar și cea de a treia ediție a Expo Ambient Design și prima ediție a Expo Credite&Imobiliare.

Ciclul de manifestări, care va dura cu cele două expoziții până duminică, 28 februarie, inclusiv, a fost deschis de Afaceri.ro, în care speakerii au dialogat cu cei prezenți despre oportunitățile de finanțare europeană, despre cum pot fi îmbunătățite strategiile de marketing cu ajutorul mediului online și despre care sunt tendințele în domeniul construcțiilor și amenajărilor. Au avut astfel loc cinci sesiuni de dezbateri: Reglementările noului Cod fiscal 2016, Tehnologie, new media & marketingul online, Sesiunea întreprinzători.ro, Sesiunea finanțare.ro și Sesiunea comunitate. Un subiect destul de încins s-a dovedit cel al autostrăzii pentru Moldova, oricare ar fi ea dintre proiectele propuse până acum.
La deschiderea celor două expoziții, directorul general al societății Centrul de Afaceri și Expozițional, Corneliu Pricopie, a subliniat rolul acestora ca eveniment de impact regional, în care Ordinul Arhitecților din România (OAR) și Uniunea Arhitecților din România, dar și UGIR 1903 – Filiala Bacău și compania Arhipelago au fost parteneri de nădejde.


Citește mai multe în secțiunea EXPOZIȚII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu