duminică, 28 februarie 2016

Filiala Bacău a CECCAR și-a reînnoit jumătate din organismul de conducere



Adunarea Generală anuală a Filialei Bacău a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați (CECCAR) a înnoit sâmbătă, 27 februarie, la încheierea mandatelor, jumătate din numărul membrilor Consiliului de conducere și a procedat și la alegerea noii Comisii de disciplină, dar și a cenzorului filialei. De asemenea, au fost desemnați reprezentanții filialei la Conferința Națională a CECCAR, care va avea loc pe  18 martie, și a fost aprobată lista cabinetelor propuse pentru audit în anul 2017.

Adunarea Generală a debutat, însă, cu analizarea Raportului Consiliului de conducere privind activitatea desfășurată în anul 2015, an în care a excelat organizarea de cursuri de pregătire tehnică și de însușire a doctrinei profesionale pentru stagiarii care au participat la pregătirea în sistem colectiv. Filiala a fost inclusă, în 2015, într-un proiect din Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane de pregătire profesională continuă, peste 30% din cheltuieli fiind suportate din fonduri asigurate prin acest program. Au fost aduse la îndeplinire prevederile programului național de pregătire profesională continuă, au fost organizate două mese rotunde pe diverse teme de interes privind modificări ale Codului fiscal și de expertiză contabilă și patru seminarii de instruire a experților contabili judiciari din Grupul Experților Contabili Judiciari (GEJ), precum și un curs pregătitor pentru examenul de aptitudini și 18 cursuri de pregătire profesională continuă la care au participat 1.324 de liber profesioniști.
Și anul trecut a fost menținut protocolul de colaborare cu Inspecția Muncii a ITM Bacău privind gestionarea aplicației Revisal. A fost organizată sărbătorirea Zilei Naționale a Contabilului din România 2015 și a patra ediție a Topului celor mai bune societăți de contabilitate din județ.

Citește mai multe în secțiunea FINANȚE-CONTABILITATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu