joi, 21 iunie 2012

Vacanţe pentru toţi: o destinaţie pe săptămână


Ştii unde-ţi petreci vacanţa în această vară? "Bacaul economic" şi cel mai important turoperator din zona Moldova, Inter-Tour Bacău, îţi recomandă, săptămânal, câte o destinaţie.

Muntenegru, locul în care marea s-a oprit la poalele munţilor

Inter-Tour este turoperatorul numărul 1 din Moldova
Aşa este supranumită una dintre cele mai fascinante, dar puţin cunoscute destinaţii de vacanţă: Muntenegru. Situată pe ţărmul sudic al Mării Adriatice, Muntenegru este şi un loc încărcat de istorie, cultură, tradiţii. Fiecare dintre regiunile sale cuprinde câte un tezaur de arhitectură şi istorie: mănăstiri somptuoase, porturi de pescuit şi mici golfuri secrete, oraşe medievale fortificate şi Golful Kotor, protejat de UNESCO.
Din 31 august, băcăuanii pot începe un sejur în staţiunea muntenegreană Budva, dar şi un circuit de zece zile (31 august - 9 septembrie) prin Serbia, Croaţia, Muntenegru, Bosnia & Herţegovina şi Kosovo. Agenţia Inter-Tour pune la dispoziţie un autocar licenţiat, iar primele două zile sunt dedicate Belgradului, dar şi traseului Pljevlja, Parcul Naţional Durmitor, Canionul Tara, podul Djurdjevica Tara, Canionul Moraca şi Biogradska Gora, singura pădure tropicală rămasă în Europa, Podgorica, capitala Muntenegru, Budva.
În oferta circuitului intră 2 nopţi de cazare cu mic dejun, la Hotel Royal (3 stele) sau similar, în Belgrad, o noapte de cazare cu mic dejun, la Hotel Zenit (3 stele) sau similar, în Neum, 6 nopţi cazare cu demipensiune (bufet suedez), la Hotel Slovenska Plaza (3 stele) sau similar, dar şi transportul cu ferry-boat - ul de la Tivat la Kamenari, precum şi o excursie pe insula Sveti Stefan şi alta în Podgoriţa (Kosovo). Întoarcerea din Budva se face pe traseul Cetinje, capitala istorică a Muntenegrului, Golful Kotor de la Marea Adriatică, Fiordul Kotor, Dubrovnik (Croaţia), Coasta Dalmaţiei, Split, Neum (Bosnia-Herţegovina, Medjugorje, Sarajevo, Belgrad, Bacău. Tariful pentru acest circuit este de 559 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu