joi, 21 iunie 2012

Proiect de 21,9 milioane lei pentru creşterea productivităţii la Aerostar


Societatea Aerostar Bacău a început derularea unui contract dedicat creşterii productivităţii, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei. Valoarea totală a proiectului - a anunţat directorul financiar al societăţii, Doru Damaschin, vicepreşedinte al Aerostar - se ridică la 21,9 milioane de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de aproape 8,7 milioane de lei. Proiectul se aplică pe o durată de 24 de luni.
Aerostar urmăreşte creşterea productivităţii prin extinderea şi diversificarea producţiei, urmărind creşterea cifrei de afaceri, a volumului producţiei la export şi creşterea productivităţii muncii cu condiţia creării sau menţinerii locurilor de muncă".
Aerostar a înregistrat, în primul trimestru, o cifră de afaceri în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 37 milioane de lei, şi un profit în urcare cu aproape 50%, la 4 milioane de lei. Compania are un capital social de 29,2 milioane de lei, divizat în 117,1 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,25 de lei.
Potrivit celor mai recente raportări, Iarom Bucureşti, fosta Centrală Naţională a Industriei Aeronautice din România, deţine 71,09% din acţiunile Aerostar, iar SIF Moldova Bacău are 12,45%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu