joi, 21 iunie 2012

Connect FM Oneşti, doi ani pe unde radio


Te fură gândurile, dar şi rosturile parcă tot mai încurcate ale vieţii, şi nici nu simţi când trece timpul: Radio Connect FM Oneşti a împlinit doi ani. Cînd? Pe 21 iunie, dar eu aş spune că s-a întâmplat zi de zi, în emisiunile pe care echipa foarte tânără de jurnalişti le-a trimis în eter ascultătorilor care au devenit fani, tuturor celor care nu au uitat că sunt oneşteni oriune ar fi. Ştiu pe cineva care le ascultă constant, pe internet, tocmai din Anglia.
Doi ani, pentru un post de radio ascultat înseamnă, de-acum, maturitate, iar eu am simţit aceasta în glasul directorului Ionuţ Tenie, vorbind tocmai despre această aniversare. Dar, pe cei de la Connect FM nu i-a părăsit optimismul afişat de când au lansat prima lor emisiune şi pe care voiau să-l transmită şi ascultătorilor. Acum, la doi ani, Ionuţ Tenie vorbeşte chiar de realizări, de performanţe, şi îmi spune că postul lor de radio se află între primele trei dintre cele mai ascultate de pe Valea Trotuşului. "Concurăm cu nume mari - spune Ionuţ -, dar ne deosebim de mulţi alţii pentru că am abordat o nişă radiofonică specială şi am câştigat audienţă poate şi pentru că difuzăm preponderent un anumit gen muzical: genul pop. Însă, avem, în general, o gamă largă de genuri mizicale pe unde, precum şi o serie diversificată de concursuri antrenante pentru ascultătorii noştri. În rest, cred că ne facem treaba cu dinamism, dar şi cu multă seriozitate, iar aici contează şi colaboratorii pe care ni i-am ales şi profunzimea ideilor pe care le difuzăm zilnic".
Când a pornit la drum, acum un an, echipei i se punea insistent întrebarea: "Un nou radio în Oneşti, în plină criză??? Ce rost are?". "Tocmai aceasta e şi ideea - spuneau cei de la microfon. În plină criză, lumea mai trebuie să şi zâmbească, să-şi descreţească frunţile ascultând o muzică bună şi o ştire de interes local. Aceasta îşi propune Connect FM: sa fie cât mai aproape de ascultatori, pentru că la Connect FM… TE SIM}I CUM VREI!". Cred că au reuşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu