joi, 2 decembrie 2010

Top 5 economic bacauan (25 noiembrie - 2 decembrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Primaria Bacau - Pentru inaugurarea Statiei de epurare, construita printr-un proiect ISPA pentru alimentarea cu apa a municipiului, in valoare de 52 de milioane de euro, din care 16 milioane de valoarea statiei de epurare.
2. Banca Comerciala Romana - La implinirea a 20 de ani de la infiintare. Tot acum 20 de ani a fost infiintata si prima sucursala BCR Bacau.
3. Agricola Bacau - Pentru rebranding-ul produselor tip ready-meal si semipreparatele Sav’Or, fabricate la Europrod (companie din Grupul de firme Agricola), comercializate, acum, sub brandul Agricola.
4. SIF Moldova Bacau - Pentru aparitia in "Top 100 cele mai valoroase companii Romanesti 2010", organizat de Ziarul financiar.
5. Filiala CECCAR Bacau - Pentru organizarea seminarului cu tema „Expertiza contabila judiciara - armonizarea aplicarii prevederilor procedurale cu cele profesionale”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu