luni, 20 decembrie 2010

Fapte bune de Sarbatori, cu Rompetrol

Mai mult de 160 de copii din judetul Bacau il vor primi pe Mos Craciun, care vine cu sacul de daruri de la Rompetrol. La mijlocul lunii noiembrie, Grupul Rompetrol a demarat, prin intermediul programului de responsabilitate sociala "Impreuna pentru Fiecare", initiativa "Ce fapta buna vrei sa faci de sarbatori?". Timp de trei saptamani, din toata tara au fost inscrise peste 300 de proiecte pe, dintre care 139 au intrat in competitie, doua dintre cistIgatoatoare fiind din Bacau.
"Si la mine vreau sa vina Mos Craciun" este primul proiect, pentru 65 de copii cu handicap, aflati in grija Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neuromotor din Bacau. Ei vor primi cadouri de Craciun, iar 12 dintre familiile nevoiase monitorizate de asociatie vor primi alimente de baza, pentru a avea o masa bogata de Sarbatori. Al doilea proiect, "Mos Craciun si prietenii sai" este o initiativa prin care cei 98 de copii cu dizabilitati ai Centrului Rezidential "Alexandra", din judetul Bacau, vor primi cadourile pe care si le doresc si despre care deja i-au scris Mosului.
Tot in aceasta perioada, Rompetrol Downstream deruleaza cea mai ampla campanie de stringere de jucarii, "Ofera o jucarie!". De asemenea, in statiile de carburanti Rompetrol au fost amplasate cutii speciale, sub brazii de Craciun, in care pot fi aduse jucarii, care vor fi donate orfelinatelor din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu