joi, 23 decembrie 2010

A aparut Agenda crescatorului de capre 2011

Filiala Onesti a Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Capre din Romania - CAPRIROM a editat si pentru 2011 "Agenda crescatorului de capre", o lucrare pe care o scoate pe piata de sase ani. Ca in fiecare an, agenda este dedicata celui mai important eveniment din lumea crescatorilor de capre, care in 2010 a fost Congresul IGA (Organizatia Internationala a Crescatorilor de Capre), tinut la Recife, in Brazilia, si la care Romania a fost reprezentata de presedintele CAPRIROM, Stela Zamfirescu, si de presedintele Filialei Onesti a asociatiei, Nicolae Doilet.
Agenda este, astfel, tiparita intr-o editie omagiala si se deschide cu un grupaj de fotografii de la congresul din Recife. Agenda mai cuprinde obisnuitul calendar anual al crescatorului de capre, cu sfaturi pentru fiecare luna in parte, dar si obisnuitul grupaj de retete pentru preparate din lapte si brinza de capra. O sectiune aparte, in agenda, este dedicata prezentarii in detaliu a unui proiect model, "cu solutii tehnologice si constructive", pentru o ferma de caprine de 1.500 de capete. Iar pentru ca anul 2011 este "Anul international al padurii", nu lipseste nici calendarul manifestarilor programate in acest context. Informatii utile, cu harti si adrese ale unor institutii importante, completeaza partea informativa a agendei, care pe fiecare fila a zilei din an are inscrise si praznuirile din calendarul crestin ortodox.
Agenda a fost tiparita la tipografia Magic Print, din Onesti, pe hirtie de calitate (offset), in conditii grafice excelente, si legata in piele ecologica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu