joi, 23 decembrie 2010

Top 5 economic bacauan (17 -23 decembrie)

Aceasta rubrica etaleaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Chimcomplex Borzesti - Pentru premiul „Cea mai mare investitie, cu cele mai mari economii la energie” acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru investitia in instalatia de cogenerare de energie electrica si abur tehnologic pusa in functiune in 2009.
2. Madalina Ivanica - Pentru proiectul „Fii Mos Craciun! Fa un copil sa zimbeasca!”, aplicat, de patru ani, in localitati ale judetului Bacau, cu donatii de la colegii ei din institutiile Comisiei Europene, in care lucreaza, din Bruxelles si Luxemburg.
3. Dragos Paval - Pentru aparitia in cover story-ul revistei Business Magazin, in care explica trendul crescator al companiei Dedeman Bacau sI opineaza asupra situatiei economice actuale.
4. Rotary Club Bacau - Pentru organizarea actiunii caritabile “Balul de Diamant”.
5. Lions Club Moldova Bacau - Pentru organizarea concertului caritabil de Craciun „Magia Operei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu