luni, 8 ianuarie 2018

Producătorul de bere din Oneşti a preluat hotelul Mirage, din Snagov



Compania Albrau Prod, unul dintre cei mai mari producători independenți de bere din zona Moldova, controlată de omul de afaceri Vasile Ciobanu, a preluat hotelul de trei stele Mirage din Snagov. Investiția a ajuns la 2,1 milioane de euro. Achiziția s-a făcut - conform Buletinului Procedurilor de Insolvență - prin licitație publică pentru vânzarea fondului de comerț al societății din Snagov (terenuri, construcții, investiții în curs, echipamente tehnologice, aparatură, mijloace de transport, mobilier și obiecte de inventar. Licitația a fost câștigată de Albrau Prod, care a adjudecat bunul în contul unei creanțe de 19,8 milioane de lei.
Mirage Snagov Hotel & Resort (clasificat cu trei stele) este o clădire cu 117 camere, cu acces rapid atât dinspre aeroportul Otopeni și dinspre Valea Prahovei.
Albrau Prod este o firmă înregistrată în București, ai cărei acționari sunt grupul de firme LVI Serv (fabrica Albrau și Centrul comercial Victoria Shopping Center din Onești și Hotel Dobru, din Slănic Moldova) și omul de afaceri Vasile Ciobanu.
Albrau Prod este, prin fabrica din Onești, producătorul mărcilor proprii de bere Albrau, Zimbru, Dobru și Asbeer, dar și a altor mărci private. Fabrica și-a început activitatea în 1992 și a preluat și tradiția berii Zimbru, marcă atestată documentar în 1845. Societatea  produce și comercializează bere pasteurizată, îmbuteliată la sticle de 0,5 litri, la doză,la  butoi KEG de 30 și 50 de litri, precum și la PET.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu